==========================================================
Ziua mea, 7 iulie 2024
pepene galben cu prociuto di Parma |
=================================================================
Paște 2024
==================================================================
=================================================================
Crăciun 2023
=================================================================
25.08.2023 - masă pe terasă
=======================================================================
12.07. 2023 - Ratatouille provensal, cu dovlecei din grădina noastră de legume, mâncat cu pâine cu semințe. E nevoie de un dovlecel, o vânătă, ceapă, ardei, roșii, sos de roșii, sare, piper, ierburi. Se taie legumele felii și se așează în tavă în picioare, mozaic, pe un pat de sos de roșii. Se adaugă sare, piper, ulei de măsline, mozarella, usturoi ( puse printre legume) și plante aromatice și se dă la cuptor.
=======================================================
10 mai 2023 pe terasă - mușchiuleț de porc la cuptor, catofi dulci la cuptor cu gorgonzola și salată cu sos de iaurt
======================================================================
Paște 2023, 16 aprilie
===================================================================
Tort cu bezea - Crăciun 2021 |
Tartă „Anca” - Crăciun 2021 |
Choux a la creme - Crăciun 2021 |
An nou - 2021 |
Masa de Crăciun - 2021 |
Tort cu mascarpone și fructe de pădure (20 aug.2021, ziua lui Sorin) |
Masă 5 august 2021 |
Ouă de Paște 2021, vopsite cu coji de ceapă și turmeric
Tort Pădurea Neagră vintage - 18.04.2021
Tortul de ziua Noriei, 28.02.2021
găluște cu prune - 25.10.2020
ficat de pui calit in unt, cu visine, avocado si mazare (8.10.2020)
Ton cu legume, 20.09.2020 |
gem de caise, 25.07.2020 - 2, 5 kg caise fara samburi, 1 kg zahar, zeama de la o lamîie |
Paste cu sos de rosii - 25.07.2020 |
Clafoutis cu cireșe - 22 .06.2020 |
Tort bezea - Paște 2020 |
supă de dovleac - ian 2020 (ceapă, morcov caliti, dovleac bucati, rozmarin, sare piper) |
Tarte cu mure de pădure pentru Noria- 29 iulie 2019 |
Add caption |
Flori pe masa de Paște - 28 aprilie 2019 |
Experimente - tagliatela cu costiță, brocoli, ardei iute, un pic de piper, parmezan și busuioc proaspăt (în ulei de măsline se călesc împreună bucățele de costiță, 3-4 feliuțe mici de ardei iute, 3-4 buchețele de brocoli și se mestecă cu pastele fierte - 13 feb 2018
platiu cu branzeturi, struguri, nuci și smochine |
andive cu cremă de brânză și merișoare |
icre in tarte uscate |
rulouri din dovlecel și telemea |
somon pe biscuiți sărați |
blue cheese cu merișoare |
salată țelină cu măr, stafide, nuci, miere |
prosciuto cu pepene galben |
smochine și blue cheese |
mușchi vită, ciupeci, slată gulie cu măr, cartofi dulci, sos gorgonzola, zmeură, merișoare, semințe |
tartă cu cremă vanilie și coacăze |
curmale cu parmezan si prosciuto |
De Revelion 31.12./2016 - un meniu de genul ”puțin și bun”
platou branzeturi - gouda, blue cheese, capra |
somon pe crackers sarati, cu smantana si icre |
salata telina, morcov si mar, cu miere, nuci si stafide |
castraveti cu crema de branza facuta in casa |
muschiulet de porc cu salata de gulie (plus mar, lamaie, ulei de masline), avocado, varza de Bruxelles, fructe de padure si sos de gorgonzola |
ansoa cu masline |
24/12/2016 - biscuiți de Crăciun (unt, făină, ouă, cuișoare și alte mirodenii, plus forme de la IKEA)
18/12/2016 - salată cu kaki, avocado, gulie, salată verde, semințe, feta (plus lămâie, ulei de măsline)
7/07/2016- tort la aniversare, cremă de cacao și blat de bezea, plus coacăze din grădină.
Somon de Sf. Ion
Cu roșu, de Crăciun
Ultimul prânz pe terasă
Bucătăreală de noiembrie
Orez inspirație de toamnă
Culoarea anului
I cannot believe I made that cake
Apple Crumble
Somon cu fasole verde și sos de portocale
Tort de botez - Noria, august 2015
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu