Kitchen time

De Paște 2017 - ouă vopsite cu zeamă de afine (cele mov și albăstrii) și turmenic (cele galbene). Cu sfecla roșie nu a mers.


curmale cu parmezan si prosciuto










De Revelion 31.12./2016 - un meniu de genul ”puțin și bun”

platou branzeturi - gouda, blue cheese, capra
somon pe crackers sarati, cu smantana si icre
salata telina, morcov si mar, cu miere, nuci si stafide

castraveti cu crema de branza facuta in casa

muschiulet de porc cu salata de gulie (plus mar, lamaie, ulei de masline), avocado, varza de Bruxelles, fructe de padure si sos de gorgonzola


ansoa cu masline




24/12/2016 - biscuiți de Crăciun (unt, făină, ouă, cuișoare și alte mirodenii, plus forme de la IKEA)


18/12/2016 - salată cu kaki, avocado, gulie, salată verde, semințe, feta (plus lămâie, ulei de măsline)



7/07/2016- tort la aniversare, cremă de cacao și blat de bezea, plus coacăze din grădină.
Somon de Sf. Ion


Cu roșu, de Crăciun

Ultimul prânz pe terasă


Bucătăreală de noiembrie
















Orez inspirație de toamnă
















Culoarea anului

I cannot believe I made that cake

 Apple Crumble












 Somon cu fasole verde și sos de portocale










Tort de botez - Noria, august 2015

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu