Kitchen time







Paște 2018





 Experimente - tagliatela cu costiță, brocoli, ardei iute, un pic de piper, parmezan și busuioc proaspăt (în ulei de măsline se călesc împreună bucățele de costiță, 3-4 feliuțe mici de ardei iute, 3-4 buchețele de brocoli și se mestecă cu pastele fierte - 13 feb 2018













Revelion 2017 - tot de genul„puțin și bun”și pregătite de noi

andive cu cremă de brânză și merișoare

icre in tarte uscate

rulouri din dovlecel și telemea

somon pe biscuiți sărați

blue cheese cu merișoare

salată țelină cu măr, stafide, nuci, miere

prosciuto cu pepene galben


smochine și blue cheese


mușchi vită, ciupeci, slată gulie cu măr, cartofi dulci, sos gorgonzola, zmeură, merișoare, semințe

tartă cu cremă vanilie și coacăze


De Paște 2017 - ouă vopsite cu zeamă de afine (cele mov și albăstrii) și turmenic (cele galbene). Cu sfecla roșie nu a mers.


curmale cu parmezan si prosciuto










De Revelion 31.12./2016 - un meniu de genul ”puțin și bun”

platou branzeturi - gouda, blue cheese, capra
somon pe crackers sarati, cu smantana si icre
salata telina, morcov si mar, cu miere, nuci si stafide

castraveti cu crema de branza facuta in casa

muschiulet de porc cu salata de gulie (plus mar, lamaie, ulei de masline), avocado, varza de Bruxelles, fructe de padure si sos de gorgonzola


ansoa cu masline




24/12/2016 - biscuiți de Crăciun (unt, făină, ouă, cuișoare și alte mirodenii, plus forme de la IKEA)


18/12/2016 - salată cu kaki, avocado, gulie, salată verde, semințe, feta (plus lămâie, ulei de măsline)



7/07/2016- tort la aniversare, cremă de cacao și blat de bezea, plus coacăze din grădină.
Somon de Sf. Ion


Cu roșu, de Crăciun

Ultimul prânz pe terasă


Bucătăreală de noiembrie
















Orez inspirație de toamnă
















Culoarea anului

I cannot believe I made that cake

 Apple Crumble












 Somon cu fasole verde și sos de portocale










Tort de botez - Noria, august 2015

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu